SzolgáltatásainkNem ismerjük a lehetetlent!

Mottónk

"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot. Aki nem, az talál kifogást."

Bemutatkozunk

A WETA-2001 Bt. 2001-ben alakult kiemelkedően magas technológiai tudással és nagy projekttapasztalattal rendelkező szakemberek részvételével, akik korábbi közös munkáik során már összeszokott csapattá váltak. Cégünk két fő területen kínál informatikai szolgáltatásokat.

Fejlesztési szolgáltatásunk révén saját fejlesztési keretrendszerrel állunk leendő ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen egyedi igény megvalósításában igyekszünk segítségükre lenni!

Csapatunk integrált vállalatirányítási rendszerek kialakítását, egyedi alkalmazásfejlesztési projekteket, valamint dinamikus weboldalak, interaktív bemutató anyagok komplett kivitelezését vállalja. Cégünk önállóan képes informatikai projektek vezetésére, kivitelezésére – ezen felül szakértőként is jelentős hozzáadott értéket képviselhet más informatikai projektekben.

A már-már hétköznapi informatikai szolgáltatások is helyet kaptak szolgáltatásaink között, mint a domain hosting, a tárhely szolgáltatás, vagy a hardver beszerzés. Mindezeken túl naprakész és kiváló keresőoptimalizálási technikákkal segítjük partnereinket weboldaluk jobb megítélése, látogatószámuk növelése érdekében.

Szolgáltatásaink

Szoftverfejlesztés

Saját megoldásaink egy belső fejlesztésű technológiára, a Cor4 fantázianevű 4 rétegű alkalmazásfejlesztési platformra épülnek. A környezet lehetővé teszi a gyors, hatékony, egyedi alkalmazásfejlesztést, mindezt nyílt forráskódú környezetben (PHP, PostgreSQL, MySQL).

Fejlesztéseink fő irányvonala a kreativitás és az innovációs eredmények hasznosítása az ügyfeleink számára kialakított szoftverekben. Ennek érdekében szoros kapcsolatot tartunk fenn több helyi kutató csoporttal, több kutatási eredményt már eddig is felhasználtunk saját szoftvereinkben.

Saját szoftvereink révén ügyfeleink egyszerűen és gyorsan oldhatják meg vállalkozásuk mindennapos problémáit. Természetesen az esetlegesen felmerülő egyedi igények kielégítése ebben az esetben is elsődleges fontosságú számunkra! Szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére a nagyobb kihívást jelentő fejlesztések kivitelezésében is, hiszen mi Nem ismerjük a lehetetlent!

Keresőoptimalizálás (SEO)

A keresőoptimalizálás (SEO, azaz Search Engine Optimalization) ma már rendkívüli fontossággal bír minden olyan vállalkozás számára, amelyek az interneten is megjelennek. Nagyon fontos, hogy minél több új, illetve visszatérő látogatóval ismertessük meg vállalkozásunkat és tevékenységünket. Minél több látogató jut el weboldalunkra, annál több potenciális vásárlóra számíthatunk.

Az alternatív keresők egyes országokban maguk mögé utasítják a piacvezető Google-t. Ilyen terület például Oroszország, ahol a legkedveltebb kereső a Yandex (www.yandex.ru). Nagyon sok magyarországi cég keresőoptimalizáláskor nem veszi figyelembe az oroszországi piacot, pedig közvetve érintettek ebben a régióban is.

Cégünk az internetes keresőmotorokra (Google, Yahoo, Yandex, stb.) történő optimalizálásban (SEO) is képviselteti magát. Egy-egy weboldal elkészítése nem merül ki annyiban, hogy a programozás végeztével az ügyfél az adott webportált fenntartja. Egy weboldal akkor van jól elkészítve, ha az internetet böngésző felhasználó egy keresés során - a megfelelő kulcsszavak igénybevételével - minél egyszerűbben talál rá az oldalra. Megfelelő kulcsszavak alatt olyan szavakat, kifejezéseket értünk, amelyeket ha begépelünk egy keresőbe, akkor a rendszer azok alapján fogja az eredmények szűrését végrehajtani.

Ezt az állapotot azonban fenn is kell tartani, ebben nyújtunk segítséget a felhasználóknak és a honlap tulajdonosainak keresőoptimalizálási (SEO) szolgáltatásunkkal.

Alapos konkurencia elemzést követően a lehető legideálisabb kifejezésekre optimalizáljuk a webportált, majd folyamatosan mérjük az eredményeket, és annak megfelelően végezzük el az oldal folyamatos keresőoptimalizálási (SEO) finomhangolását. Weboldala néhány hét hatékony keresőoptimalizálási (SEO) tevékenység mellett az első oldalra juttatható, a megfelelő technikák hatékony alkalmazásával.

Keresőoptimalizálási tanácsadásunk a következő területekre terjed ki

- Google regisztráció és Analytics beállítás,
- kulcsszó elemzés,
- kulcsszó javaslatok (konkurencia elemzés mellett),
- pozíció figyelés a kulcsszavakra,
- Google Analytics figyelés és elemzés,
- keresőoptimalizálási javaslatok heti rendszerességgel.

Informatikai szaktanácsadás

Magas fokú technológiai tudással és nagy projekttapasztalattal rendelkező szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére is, bármilyen informatikai jellegű problémáról, kérdésről vagy kérésről legyen is szó! Két fő területet érint informatikai szaktanácsadásunk, ezek közül az egyik a már említett keresőoptimalizálás, azaz a SEO. Ügyfeleink számára jelenleg a legfrekventáltabb problémát azonban a legnépszerűbb közösségi portál, a Facebook hatékonyabb kihasználása jelenti. Miként lehet akár kezdő vállalkozása marketing hatékonyságát a Facebook segítségével néhány hónap alatt a több éves tapasztalattal rendelkező konkurencia szintjére emelni? Önnek is segítünk abban, hogy ezt mielőbb megtapasztalhassa!

Facebookra történő optimalizálás

Egyre nagyobb teret hódít magának a világ legnagyobb közösségi portálja az élet számos területén. Nem mehetünk el szó nélkül a Facebook marketing célú felhasználása mellett sem. A Facebook-ba épített intelligens motor figyelemmel kíséri minden felhasználó aktív tevékenységét, a rendszer statisztikát készít a felhasználók szokásairól. Ennek megfelelően minden felhasználó azokat a típusú bejegyzéseket látja a bejelentkezés után, amelyről a rendszer úgy gondolja, hogy fontos, vagy érdekfeszítő lehet a számára.

Szolgáltatásunk segítségével megoldást kínálunk arra, hogy a Facebook relevánssá tegye cégének oldalát saját tevékenységével, így minden hasznos információ eljusson azokhoz a felhasználókhoz, akik képviseltetik magukat a rajongói listán (más néven "like"-olták az oldalt), illetve akik az Ön tevékenysége iránt érdeklődnek.

Facebook tanácsadás szolgáltatásunk

- az Ön Facebook oldalának regisztrációja, beállítása
- tanácsadás, állapotfelmérés, optimalizálás
- marketing akciók kivitelezése
- nyereményjátékok, akciók, kvízek létrehozása, lebonyolítása
- Facebook oldalak integrációja saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünkkel

Domain hosting

Partnerünk, a Port Kft. segítségével lehetőséget biztosítunk különböző domain nevek bejegyzésére, illetve azok tárolására a mi szerverünkön. A regisztrációt a Port Kft. végzi, a weboldalhoz tartozó tárterületet pedig mi biztosítjuk.

E-számla szolgáltatás

Az úgynevezett elektronikus számlázás, rövidebb nevén az E-számla a papír alapú számlázást kívánja felváltani, helyettesíteni. Számos előnnyel bír a hagyományos papír alapú, postával kézbesített, nyomdai eszközöket igénylő megoldáshoz képest. Egyre növekvő népszerűségnek örvend, ezért döntöttünk úgy, hogy ügyfeleinket megismertetjük ezzel a számlázási módszerrel. Bízunk abban, hogy partnereink segítségével Ön is kamatoztatni tudja vállalkozásában ezt a rendkívül költséghatékony és pofonegyszerű számlázási módot!

Az elektronikus számlázás mint szolgáltatás Magyarországon is rendkívül szigorú szabályozás alá esik, ezért csupán néhány cég végezhet ilyen típusú tevékenységet. Egyikük a Számlaközpont Kft., segítségükkel tudjuk nyújtani az E-számla hosting szolgáltatásunkat.

Az elektronikus számla a hitelesítő algoritmusok, illetve az E-számlára kerülő időbélyegző miatt kizárólag elektronikus formában őrzi meg hitelességét. A szolgáltatás segítségével partnereinek elektronikus számlát küldhet (e-mailben), ezáltal papírt és tintát spórolhat, megkímélheti magát egy újabb papírhalomtól. E-számláit egy saját admin felületen keresztül megtekintheti és menedzselheti, azokról bármikor elektronikus másolatot készíthet CD / DVD lemezre, vagy flash memóriára (pendrivera, memóriakártyára). A számlák egy rendkívül biztonságos szerveren tárolódnak, így az adatvesztés esélye gyakorlatilag kizárható.

Integrációja rendkívül hatékony, az elektronikus számlázás könnyedén beépíthető a vállalatirányítási rendszerekbe; ezáltal az általunk kínált WOAT vállalatirányítási rendszerbe is.

Az E-számla szolgáltatás előnyei

- sokkal egyszerűbb és gyorsabb a hagyományos számlázási módnál,
- hatékonyan integrálható,
- rendkívül biztonságos,
- nyomdai és postai költségektől mentes,
- környezetbarát,
- egy esetleges ellenőrzés során nem kell több kilónyi papírt magával vinnie,
- segítségével a számlázásra fordított extra emberi erőforrás is átcsoportosítható,
- a szolgáltatás Európai Uniós pályázatok segítségével is igénybe vehető.

Tárhely szolgáltatás

Domain hosting szolgáltatásunk kiegészítő tevékenysége a nélkülözhetetlen tárhely szolgáltatás. Ha rajtunk keresztül jegyezteti be a kívánt domaint partnerünknél, a Port Kft.-nél, akkor a mi szerverünkön helyezheti el weboldala tartalmát, illetve egyéb dokumentumait.

Hardver beszerzés

Széleskörű partnerkapcsolatunknak hála, lehetőséget tudunk biztosítani műszaki eszközök kedvező áron történő beszerzésére is. Az AgoraPlaza kínálatában mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő termékeket. Partnerünk futárszolgálattal együttműködve gyorsan és megbízhatóan eljuttatja Önhöz a kiválasztott termékeket, akár már a rendelést követő munkanapon!

Az AgoraPlaza kínálatában szereplő terméktípusok

- informatikai termékek (hardverek, szoftverek),
- irodatechikai kellékek,
- mobilkommunikációs eszközök,
- műszaki termékek,
- egyéb termékek (tokok, táskák, stb.)