Szoftvereink

pERPetum

FS-CMS

OnlineMed

Healzz

AirWIN

SimonAIR

SzoftvereinkNem ismerjük a lehetetlent!

Mottónk

"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot. Aki nem, az talál kifogást."

Bemutatkozunk

A WETA-2001 Bt. 2001-ben alakult kiemelkedően magas technológiai tudással és nagy projekttapasztalattal rendelkező szakemberek részvételével, akik korábbi közös munkáik során már összeszokott csapattá váltak. Cégünk két fő területen kínál informatikai szolgáltatásokat.

Fejlesztési szolgáltatásunk révén saját fejlesztési keretrendszerrel állunk leendő ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen egyedi igény megvalósításában igyekszünk segítségükre lenni!

Csapatunk integrált vállalatirányítási rendszerek kialakítását, egyedi alkalmazásfejlesztési projekteket, valamint dinamikus weboldalak, interaktív bemutató anyagok komplett kivitelezését vállalja. Cégünk önállóan képes informatikai projektek vezetésére, kivitelezésére – ezen felül szakértőként is jelentős hozzáadott értéket képviselhet más informatikai projektekben.

Fejlesztéseink egyik fő irányvonala a kreativitás és az innovációs eredmények hasznosítása az ügyfeleink számára kialakított szoftverekben. Ennek érdekében szoros kapcsolatot tartunk fenn több helyi kutató csoporttal, több kutatási eredményt már eddig is felhasználtunk saját szoftvereinkben. Saját megoldásaink egy belső fejlesztésű technológiára, a Cor4 fantázianevű 4 rétegű alkalmazásfejlesztési platformra épülnek. A környezet lehetővé teszi a gyors, hatékony, egyedi alkalmazásfejlesztést, mindezt nyílt forráskódú környezetben (PHP, PostgreSQL, MySQL).

Saját szoftvereink révén ügyfeleink egyszerűen és gyorsan oldhatják meg vállalkozásuk mindennapos problémáit. Természetesen az esetlegesen felmerülő egyedi igények kielégítése ebben az esetben is elsődleges fontosságú számunkra! Szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére a nagyobb kihívást jelentő fejlesztések kivitelezésében is, hiszen mi Nem ismerjük a lehetetlent!

Szoftvereink

WOAT - integrált vállalatirányítási rendszer

Integrált vállalatirányítási rendszerünk egy olyan komplett irodai alkalmazás csomag, amely az iktatástól a könyvelésen keresztül egészen a számlázásig vagy ügyfélkapcsolatig szinte minden vállalati területet lefed.

Saját fejlesztésű Cor4 technológiára épülő rendszerünk legfőbb erényei a könnyű kezelhetőség, a felhasználóbarát logikai felépítés és az egyszerű integráció. Ez utóbbi eredményeképpen vállalatirányítási rendszerét könnyedén össze tudjuk kapcsolni webáruházával; vagy akár egy külső - nem általunk fejlesztett - rendszerrel is.

A WOAT integrált vállalatirányítási rendszer legfőbb erényei

 • felhasználóbarát, könnyű kezelhetőség
 • széles körben alkalmazható, számos vállalati területet lefed
 • export-import funkciók
 • nagy hatásfokú integráció akár más rendszerekkel is

 

FlyingSquirrel CMS (FS-CMS) - vállalati portált, webáruházat kiszolgáló tartalomkezelő rendszer

Egy vállalkozás arculatát nagy mértékben meghatározza annak minőségi és felhasználóbarát weboldala. A potenciális látogatók köre ezáltal gyorsan informálható és hiánytalanul tájékoztatható.

Amennyiben az Ön cégének weboldalra, vagy webáruházzal összekapcsolt vállalati portálra van szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Több, mint 100 webportál elkészítését követően ki merjük jelenteni, hogy értünk ügyfeleink igényeinek felméréséhez, valamint a megfelelő minőségű kivitelezéshez is.

Számos designer csapattal kapcsolatban állunk, így az egyedi, vagy extrém arculatok megvalósítása sem jelent gondot számunkra.

Saját fejlesztésű, rendkívül felhasználó barát FlyingSquirrel tartalomkezelő rendszerünk (CMS) segítségével weboldalát Ön is könnyedén adminisztrálhatja. A CMS támogatja az összes fontosabb keresőoptimalizálási technikát, így oldala folyamatos SEO karbantartás mellett könnyedén az első oldalra hozható (és ott is tartható) a Google-ben, illetve az összes nagyobb keresőben is az adott kulcsszavakra.

FlyingSquirrel CMS (FS-CMS) tartalomkezelő rendszer legfőbb erényei

 • felhasználóbarát, könnyű kezelhetőség
 • egyszerű, mégis hatékony adminisztráció
 • keresőoptimalizálási technikák széles körű támogatása
 • export-import funkciók
 • nagy hatásfokú integrációs képesség

 

Facebook alkalmazások - hírek, galéria, szavazó modul, nyereményjátékok

Ma már futótűzként terjed a világ legnépszerűbb közösségi portáljának marketing célra való használata is.

Egy-egy személyre és cégarculatra szabott alkalmazással ez a probléma áthidalható. Legyen szó akár egy szavazómodulról, hírmodulról vagy játékról, mi szívesen állunk kedves meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére, hiszen mi Nem ismerjük a lehetetlent!

A WETA-2001 Bt. által fejlesztett Facebook alkalmazások legfőbb erényei

 • felhasználóbarát, könnyű kezelhetőség
 • ügyfeleit, partnereit néhány kattintással értesítheti aktuális akcióiról, híreiről
 • egyszerű, mégis hatékony adminisztráció
 • FS-CMS integráció
 • magasfokú keresőoptimalizálási hatékonyság

 

OnlineMed - egészségügyi adminisztrációs rendszer

Rendkívül komplex, mégis egyszerűen kezelhető programcsomagunk segítségével az egészségügyi adminisztráció minden eddiginél könnyebbé válik.

Bárhonnan, maximális adatbiztonság mellett elérhető, folyamatosan frissülő rendszerünk révén betegei adatait, leleteit, beutalóit Ön vagy asszisztense könnyedén kezelheti és naprakészen tarthatja.

Az OnlineMed -en belül komplett fogorvosi modul várja az ezen a területen tevékenykedő orvosokat; rendszerünk támogatja a webes, vagy akár a mobiltelefonos előjegyzést is!

Az OnlineMed egészségügyi adminisztrációs rendszer legfőbb erényei

 • felhasználóbarát, könnyű kezelhetőség
 • bárhonnan, mégis maximális adatbiztonság mellett elérhető
 • naprakész, folyamatos frissítések extra költségek nélkül
 • fogorvosi modul
 • webes és mobiltelefonos előjegyzés

 

Healzz - egészségügyi adminisztrációs rendszer és közösségi portál

A healzz.com segítségével ügyfeleink már egy internetes böngészőprogram segítségével is hozzáférhetnek mindazon funkciókhoz, melyeket eddig csak az OnlineMed kínált számukra. A web2 technológiára épülő rendszer legfőbb célja egy egészségügyi adminisztrációs rendszer összekapcsolása egy közösségi portállal.

A healzz.com használatával a páciensek, az orvosok, vagy akár az egyes intézmények is webes felületen keresztül érhetik el saját - folyamatosan bővülő - adattárukat; természetesen maximális biztonság mellett, csak az arra jogosult felhasználók részvételével. Küldetésünknek tekintjük, hogy a virtuális tér segítségével szolgáljuk az egészségügyi információk széles körű megjelenését, az egészségügyi szakemberek és páciensek egymásra találását, kommunikációját.

A Healzz egészségügyi adminisztrációs rendszer és közösségi portál legfőbb erényei

 • felhasználóbarát, könnyű kezelhetőség
 • bárhonnan, mégis maximális adatbiztonság mellett elérhető
 • orvosával, páciensével otthonról, kényelmesen beszélheti meg leletei, vizsgálatai eredményét
 • naprakész, folyamatos frissítések extra költségek nélkül
 • használatához csupán webböngésző szükséges
 • fogorvosi modul
 • webes és mobiltelefonos előjegyzés
 • okostelefonról is elérhető

 

AirWIN - online biztosítás-kalkulátor

Saját fejlesztésű AirWin online biztosítás-kalkulátorunk segítségével a biztosításkötés néhány kattintás után elvégezhető. Otthonából kényelmesen megkötheti kötelező-és lakásbiztosítását, vagy akár CASCO biztosítását is.

Rendszerünkben az összes hazai biztosító ajánlata megtalálható, amelyet akár regisztráció nélkül is használhat! Bejelentkezést követően az addig felvitt adatok nem vesznek el, így onnan folytathatja a kérvény kitöltését, ahol előzőleg abbahagyta.

Az AirWIN online biztosítás-kalkulátor legfőbb erényei

 • felhasználóbarát, könnyű kezelhetőség
 • kötelező biztosítás, CASCO, lakásbiztosítás kalkuláció
 • akár az összes magyarországi biztosító ajánlata megtalálható és kezelhető a rendszerben
 • bejelentkezést követően az addig felrögzített adatok nem vesznek el

 

Casablanca - platformfüggetlen rádióadás-szerkesztő program

A Casablanca rádióműsor-szerkesztő program legnagyobb előnye a platformfüggetlenség. Mind a kliens, mind pedig az adatbázis használható Windows, Linux és Macintosh platformon is; előbbi Java, utóbbi pedig MySQL szabványra épül. Tömörítetlen (.wav) hangfájlokat kezel, segítségével ezáltal kristálytiszta hangzás érhető el.

A hat hangsávot kezelő és minden fontosabb szerkesztő funkciót ellátó Casablanca segítségével a rádióműsor szerkesztője akár több napra előre is össze tudja állítani a műsorlistát. A program külön felületet biztosít az adásszerkesztő funkcióhoz, támogatja a reklámspotok és hírek többcsatornás kezelését is.

A Casablanca rádióadás-szerkesztő program legfőbb erényei

 • felhasználóbarát, könnyű kezelhetőség
 • platformfüggetlen; ezáltal Windows, Linux és Macintosh rendszerben is működik
 • hat csatornás mixer
 • műsorlistáját akár több napra előre elkészítheti
 • tömörítetlen (.wav) hangfájlok kezelése a kristálytiszta hangzásért

 

SimonAIR - webes rádióadás-szerkesztő program

A HTML5-re épülő SimonAIR online rádióadás-szerkesztő használata néhány perc alatt könnyedén elsajátítható, ezáltal az informatikában kevésbé jártas rádiós szakemberek is segítség nélkül képesek vele dolgozni. A SimonAIR mp3 formátumú zeneszámokat támogat, ezáltal érhető el a tiszta hangzás minimális tárhelyhasználat mellett.

Az alkalmazás rendkívül felhasználóbarát, ún. drag-and-drop technikája révén a rádióadás szerkesztője könnyedén, néhány másodperc alatt feltöltheti a serverre a lejátszani kívánt zeneszámot, vagy menedzselheti a lejátszási listát. A program képes spotok, bejátszások, előzetesek kezelésére is, valamint támogatja a lejátszási lista rögzítését és exportálását is, az Artisjus által megkövetelt formában.

A SimonAIR rádióadás-szerkesztő program legfőbb erényei

 • felhasználóbarát, könnyű kezelhetőség, drag-and-drop
 • rendkívül gyors működés a HTML5-nek köszönhetően
 • két csatornás mixer
 • műsorlistáját akár több napra előre elkészítheti
 • mp3 típusú hangfájlok kezelése a jó hangzásért, mégis minimális tárhelyhasználat mellett
 • okostelefonról is elérhető