Informatikai szaktanácsadásNem ismerjük a lehetetlent!

Informatikai szaktanácsadás szolgáltatásunk bemutatása

Magas fokú technológiai tudással és nagy projekttapasztalattal rendelkező szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére is, bármilyen informatikai jellegű problémáról, kérdésről vagy kérésről legyen is szó! Két fő területet érint informatikai szaktanácsadásunk, ezek közül az egyik a már említett keresőoptimalizálás, azaz a SEO. Ügyfeleink számára jelenleg a legfrekventáltabb problémát azonban a legnépszerűbb közösségi portál, a Facebook hatékonyabb kihasználása jelenti. Miként lehet akár kezdő vállalkozása marketing hatékonyságát a Facebook segítségével néhány hónap alatt a több éves tapasztalattal rendelkező konkurencia szintjére emelni? Önnek is segítünk abban, hogy ezt mielőbb megtapasztalhassa!

Facebookra történő optimalizálás

Egyre nagyobb teret hódít magának a világ legnagyobb közösségi portálja az élet számos területén. Nem mehetünk el szó nélkül a Facebook marketing célú felhasználása mellett sem. A Facebook-ba épített intelligens motor figyelemmel kíséri minden felhasználó aktív tevékenységét, a rendszer statisztikát készít a felhasználók szokásairól. Ennek megfelelően minden felhasználó azokat a típusú bejegyzéseket látja a bejelentkezés után, amelyről a rendszer úgy gondolja, hogy fontos, vagy érdekfeszítő lehet a számára.

Szolgáltatásunk segítségével megoldást kínálunk arra, hogy a Facebook relevánssá tegye cégének oldalát saját tevékenységével, így minden hasznos információ eljusson azokhoz a felhasználókhoz, akik képviseltetik magukat a rajongói listán (más néven "like"-olták az oldalt), illetve akik az Ön tevékenysége iránt érdeklődnek.

Facebook tanácsadás szolgáltatásunk

- az Ön Facebook oldalának regisztrációja, beállítása
- tanácsadás, állapotfelmérés, optimalizálás
- marketing akciók kivitelezése
- nyereményjátékok, akciók, kvízek létrehozása, lebonyolítása
- Facebook oldalak integrációja saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünkkel