Elérhetőségeink

Árajánlat kérésNem ismerjük a lehetetlent!

Mottónk

Több mint egy évtizede a WETA-2001 Bt. munkatársaiként azon munkálkodunk, hogy ügyfeleink minél elégedettebbek legyenek az általuk használt szoftverrel, vagy a szolgáltatással, melyet nyújtunk számukra.
Mottónk: "Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot. Aki nem, az talál kifogást."

Az elmúlt évek során számos problémával találkoztunk, melyekről ügyfeleink úgy nyilatkoztak, hogy korábban több helyen már visszautasították őket, mondván: ezt nem lehet, nehéz, esetleg drága megvalósítani. Mi a WETA-nál azonban szeretjük a kihívásokat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Bízunk benne, hogy saját fejlesztésű szoftvereink között megtalálja majd az Önnek megfelelőt! Amennyiben egy új fejlesztésű program segítségével szeretné saját ötletét megvalósítani, valamint későbbi munkáját megkönnyíteni, forduljon hozzánk bizalommal, természetesen ebben az esetben is állunk rendelkezésére!

Számos szolgáltatással igyekszünk kiegészíteni az általunk fejlesztett programok palettáját, a lehető legrövidebb időn belül, minden igényt kielégítve.

Visszafogott árakkal, segítőkész és kiváló szakemberekkel várjuk, bízunk abban, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

Árajánlat kérés

Az alábbi űrlap kitöltését követően küldjük el Önnek egyedi, személyre szabott árajánlatát: